Αναστόπουλος Γεώργιος

Αναστόπουλος Γεώργιος

Αναστόπουλος Γεώργιος

Γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του εκπαιδευτηρίου Ανάβυσσου του Υπουργείου Τουρισμού (πρώην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων) στην ειδικότητα της Μαγειρικής Τέχνης με έτος κτήσης το 1998 και απόφοιτος της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Είναι καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης σε Ι.Ε.Κ. από το 2008 και εισηγητής σεμιναρίων. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., εξεταστής και βαθμολογητής στις εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. από το 2009.

Είναι κάτοχος του site cookfood.gr και αρθρογραφεί στο site fnb-pro.gr.

Έχει πάρει μέρος σε τρεις διαγωνισμούς μαγειρικής ως coach, με τις ομάδες του να έχουν πάρει ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Συμμετείχε στο 3ο Σάμος Festival Gastronomy & Culture όπου παρουσίασε ζεστές γεύσεις με θαλασσινά. Συμμετείχε επίσης στην έκθεση food expo, το 2016 όπου παρουσίασε τεχνοτροπίες βασισμένες σε παραδοσιακά τρόφιμα.

Υπήρξε εισηγητής στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Το εκπαιδευτικό παιχνίδι στην τυπική και μη τυπική μάθηση». Τίτλος εισήγησης: «Γέφυρες παιχνιδιού – Memor-i Εκπαιδευτικά ηλεκτρονικά παιχνίδια για βλέποντα και τυφλά παιδιά».

Έχει εργαστεί σε ξενοδοχειακές και αυτόνομες επισιτιστικές επιχειρήσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Σύμβουλος επισιτιστικών επιχειρήσεων, με ειδίκευση στην οργάνωση και την εκπαίδευση του προσωπικού.

cookfood.gr

Δείτε τις καταχωρήσεις του συγγραφέα

Εμφάνιση 1 έως 1 (από 1 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1 

(c) λεξίτυπον | Εμμ. Μπενάκη 36 - Αθήνα. Τηλ.: 210 3832117 & 210 3845128

Yλοποίηση: Hyper Center -