Προφίλ
     Οι εκδόσεις λεξίτυπον ξεκίνησαν στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας και μέχρι σήμερα έχουν εκδώσει πάρα πολλούς τίτλους. Οι τίτλοι αυτοί καλύπτουν ένα εύρος θεματικών κατηγοριών όπως: πολιτική, φιλοσοφία, ιστορία, ελληνική πεζογραφία, ποίηση, θέατρο, δοκίμιο, ψυχολογία, επιστημονικό, μυθιστόρημα, ιστορικό μυθιστόρημα, διήγημα, ποιητική ανθολογία, κ.ά. Χαρακτηριστικό των εκδόσεων είναι και η σπανιότητα κάποιων τίτλων που παρόμοιους δύσκολα συναντάει κανείς στο χώρο, όπως εκδόσεις σχετικά με τις τοπικές κοινωνίες, πολιτικές αναλύσεις, θέματα εσωτερισμού-μυστικισμού, βιογραφίες ή συγκεντρωτικές μελέτες γύρω από την ποίηση κτλ.

     Από τον πρώτο καιρό, οι εκδόσεις λεξίτυπον ξεχώρισαν για την άριστη συνεργασία με τους συγγραφείς, σε σημείο να θεωρούνται "πνευματικό παιδί" των ίδιων των συγγραφέων.

     Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται σε κάθε τίτλο βιβλίου ώστε να είναι έτοιμος γρήγορα και ποιοτικά. Οι εκδόσεις λεξίτυπον αγκαλιάζουν όλους τους συγγραφείς, εκδίδοντας ακόμα και συγγράμματα που στις μέρες μας θεωρούνται αντιεμπορικά ή ετεροχρονισμένα.

ΠΙΣΩ

(c) λεξίτυπον | Εμμ. Μπενάκη 36 - Αθήνα. Τηλ.: 210 3832117 & 210 3845128

Yλοποίηση: Hyper Center -