Παναγιωταροπούλου Σταυρούλα

Παναγιωταροπούλου Σταυρούλα

HR & Change Management Consultant,
Executive ΜΒΑ, University of Strathclyde, Glasgow, UK

 

Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές της Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το University of Strathclyde της Γλασκώβης.

Εργάστηκε από το 1994 ως εκπαιδευτικός Αγγλικής Γλώσσας και ως Μεταφράστρια Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ.

Διετέλεσε Διευθυντικό Στέλεχος σε Διεθνές Επιχειρηματικό περιβάλλον στο χώρο της Εξυπηρέτησης Πελατών και των Πωλήσεων και έχει εμπειρία στην καθοδήγηση πολύπλοκων προγραμμάτων Οργανωτικής Αλλαγής σύμφωνα με τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Εκπόνησε και παρέδωσε ως εκπαιδεύτρια ειδικά διαμορφωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα σε μεγάλους Οργανισμούς, πλήρως ευθυγραμμισμένα με τη στρατηγική της κάθε εταιρίας, ενισχύοντας αποτελεσματικά την απόδοση των υπαλλήλων και ενδυναμώνοντας την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης. Σχεδίασε και υλοποίησε σεμινάρια για μεγάλους Οργανισμούς σε θέματα Εξυπηρέτησης Πελατών, Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων, Επιχειρησιακής Στρατηγικής & Ανάπτυξης Πωλήσεων.

Συνεργάζεται επίσης ως συγγραφέας και εκπαιδεύτρια με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας. Το μάθημά της «Επικοινωνιακές Ικανότητες και Δεξιότητες Παρουσίασης» υπάρχει στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Human Resources Development του E-Learning του ΕΚΠΑ. Στο E-Learning του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά διατέθηκαν τέσσερα μαθήματα της: «Διαχείριση Αλλαγής & Ηγεσία», «Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών», «Σύγχρονες Προσεγγίσεις & Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» & «Στρατηγικό Μάρκετινγκ & Μάνατζμεντ» στην Κατεύθυνση 1: Αγορές, Χρηματοδότηση, Επιχειρηματικότητα.

Έχει επίσης μεταφράσει βιβλία για τον Εκδοτικό Οργανισμό Running Press και ολοκλήρωσε το βιβλίο της με τίτλο «Στρατηγικό Coaching: New Management Dynamics» τον Αύγουστο του 2016.

http://bit.ly/2BENJJg

stavroulapanag@gmail.com

Δείτε τις καταχωρήσεις του συγγραφέα

Εμφάνιση 1 έως 1 (από 1 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1 

(c) λεξίτυπον | Εμμ. Μπενάκη 36 - Αθήνα. Τηλ.: 210 3832117 & 210 3845128

Yλοποίηση: Hyper Center -