Αλήθειας Γιάννης

Αλήθειας Γιάννης

     O Γιάννης Αλήθειας (Yiannis Alithias – John Truth) και κατά κόσμο Ιωάννης Πατινιώτης, προέρχεται από τη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Ναυτιλίας, με πάνω από 30 χρόνια προϋπηρεσία. Είναι γεννημένος το 1958 στην Αθήνα και μένει στο Κερατσίνι. Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και η καταγωγή του είναι από τις Κυκλάδες. Έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά, λογιστικά, είναι κάτοχος ΜΒΑ από το Kingston University και Professor (finance) από το European University, Switzerland, στα Μεταπτυχιακά Τμήματα του οποίου έχει διδάξει "Strategic Management" & "Case Study method analysis". Από το 2011 είναι μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδος.

     Από το 2008 ασχολείται με την έρευνα σε θέματα Κυβερνητικής και Συνταγματικού Δικαίου. Αποτέλεσμα αυτής της έρευνας είναι η ολοκλήρωση μιας πρότασης, της "Ελληνικής Ελεύθερης Πολιτείας". Πρόκειται για  ένα Μεταμοντέρνο Πολιτικό, Οικονομικό & Κοινωνικό σύστημα Διακυβέρνησης, το οποίο συνοδεύεται και υποστηρίζεται από ένα πλήρες σχέδιο Συντάγματος. Η όλη πρόταση γραμμένη σύμφωνα με την κουλτούρα, το ύφος και το ήθος του Έλληνα πολίτη, δίνει έμφαση στην δυνατότητα εκλογής μιας Ηγετικής Φυσιογνωμίας που θα μπορεί όχι απλά να κυβερνήσει την Ελλάδα, αλλά και να εγγυηθεί μια ζωή με περισσότερη ελευθερία, μια ζωή μέσα στα πλαίσια των αρχών μιας πραγματικής Δημοκρατίας. Πρόκειται για μία προσπάθεια αφύπνισης και ενεργοποίησης τόσο των Ελλήνων που διαμένουν στην χώρα όσο και Ελλήνων Ομογενών.

     Πρώτο του βιβλίο στην Ελλάδα, «ΜΕΤΑΒΑΣΗ» από τις εκδόσεις «ΛΕΞΙΤΥΠΟΝ». Μέλημα του η προσπάθεια αφύπνισης των Ελλήνων για την Μετάβαση των Ελλήνων από το εμπαθώς ζην, στο εμπαθώς υπάρχειν, στοιχείο απαραίτητο για τη επιστροφή της Ελλάδας στους Έλληνες. 

Δείτε τις καταχωρήσεις του συγγραφέα

Εμφάνιση 1 έως 1 (από 1 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1 

(c) λεξίτυπον | Εμμ. Μπενάκη 36 - Αθήνα. Τηλ.: 210 3832117 & 210 3845128

Yλοποίηση: Hyper Center -