Σικαλιάς Κωνσταντίνος

Σικαλιάς Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Σικαλιάς γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1977 στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Μεγάλωσε στις συνοικίες της δυτικής Αττικής και σπούδασε στα ΤΕΙ Αθήνας ως Μηχανικός Έργων Υποδομής. Μετά τον στρατό άρχισε να εργάζεται σαν μηχανικός σε διάφορες εταιρίες. Τώρα εργάζεται ως μηχανικός στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενεργείας.

Με την ποίηση άρχισε να ασχολείται από το 2003, στην αρχή σαν ψυχοθεραπεία, για να του φεύγει το άγχος της ημέρας. Έχει εκδώσει – μαζί με άλλους φίλους του ποιητές και ποιήτριες) τρεις ποιητικές συλλογές σε μορφή δωρεάν e-books: «Τα γαμήλια προεόρτια» (2018), «Τα αρραβωνιάσματα» (2019) και «Οι μαντινάδες της καραντίνας» (2020).

Η θεματολογία των ποιημάτων του ποικίλει. Από ιστορίες της καθημερινότητας, ερωτικά, αλλά και καταγραφές συναισθημάτων ή καταστάσεων. Από το 2016 και μετά, προσπαθεί να γράφει πιο συμμαζεμένα, αλλά πάντοτε με ομοιοκαταληξία.

Άλλες του ασχολίες είναι η συμμετοχή σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες σαν ηθοποιός, να γράφει μουσική, κυρίως ηλεκτρονική, και να παίζει μουσική με έγχορδα όργανα για δική του ευχαρίστηση ή για τους φίλους του.

«ΤΟ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ» είναι η πρώτη του ποιητική συλλογή.

 

Δείτε τις καταχωρήσεις του συγγραφέα

Εμφάνιση 1 έως 1 (από 1 προϊόντα) Αποτελέσματα:  1 

(c) λεξίτυπον | Εμμ. Μπενάκη 36 - Αθήνα. Τηλ.: 210 3832117 & 210 3845128

Yλοποίηση: Hyper Center -